Προς το παρόν πωλήσεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Για οποιαδήποτε άλλη χώρα, μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο (30)2721023235.

Μέθοδοι πληρωμής

1. Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς γράφοντας στην αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας. (Ο αριθμός παραγγελίας εμφανίζεται στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας αν έχει επιλεγεί η τραπεζική κατάθεση και στο email που θα λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας).
Εθνική GR1601107880000078800834539
Eurobank GR3002601280000110200617333
Alpha Bank GR0501408890889002320000167
2. Αντικαταβολή. Πληρώνετε κατά την παραλαβή του προϊόντος. Υπάρχει επιβάρυνση 2 ευρώ.
3. Paypal. Το PayPal είναι η μεγαλύτερη ασφαλής πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών.
4. Οποιαδήποτε χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα μέσω της αναγνωρισμένης πλατφόρμας ψηφιακών πληρωμών Stripe.

Μέθοδοι αποστολής

Με ACS για προϊόντα βάρους έως 10 κιλά. Η χρέωση είναι 3 ευρώ για προϊόντα έως 2 κιλά +1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
Για προϊόντα μεγαλύτερου βάρους η αποστολή γίνεται με εταιρία μεταφορών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2721023235

Επιστροφές

Επιστροφή ελαττωματικών ή λάθος προϊόντων
Στην περίπτωση που παραδόθηκαν από λάθος διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παρήγγειλε ο πελάτης, τα προϊόντα επιστρέφονται και αποστέλλονται τα σωστά με το κόστος μεταφοράς δικό μας.
Σε περίπτωση που το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, το προϊόν θα αντικατασταθεί με δικά μας έξοδα.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν προς αντικατάσταση, επιστρέφονται τα χρήματα ή κατόπιν συνεννοήσεως αποστέλλεται διαφορετικό προϊόν.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 7 ημερολογιακών ημερών.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση, εφόσον έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.
Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή ηλεκτρονικά και η εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρία υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη.
Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού από τις τράπεζες.
Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή χρήσης των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται, καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρία για τη μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρία και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%. Η εταιρία δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο 2721023235 και στα emails info@kliropoulos.gr και sales@kliropoulos.gr